top of page

Nesten

We zijn een ambitieuze werk & show kennel van Flatcoated Retrievers en dashond. Die als doel nastreeft  “Dual Purpose” te blijven en de volgende prioriteiten heeft: Karakter / Gezondheid / Werk / Show. Zelf showen we regelmatig onze honden en brengen ze uit op veldwedstrijden. 
Indien nieuwe puppyeigenaren ook zouden willen showen of werken vinden we dit leuk en willen we ze daarin begeleiden maar het is absoluut geen must. Het gaat erom dat onze pups een goed leven krijgen met voldoende liefde, aandacht en medische zorg waar nodig.
Wel vragen wij medewerking aan de verplichte gezondheidsonderzoeken. Op de pagina fokkersvisie kunt u lezen waar wij als kennel naar streven en waarom deze punten voor ons belangrijk zijn. Wij werken samen met de rasvereniging FRC en de Raad van beheer. Onze kennelnaam “Dutch D’Votion” is ook zeer toepasselijk en betekend vrij vertaald: Nederlandse toewijding. Deze is 19.01.2010 door de Raad van Beheer erkend.

Verwacht nest 

Rond 10 september 2023 verwachten wij zwarte en leverkleurige Flatcoats van: 
Dutch D'Votion Graceful Guide "Grace" x Dutch D'Votion Quaint Quality "Pablo"

Flat logo.webp

Rond 20 september 2023 verwachten wij wildkleurige ruwhaar Teckels Standaard van: 
Vatra Iz Panceva "Loesje" x Abel Vom Sauacker

logo dachshund ruwhaar 1.jpg

Wat wij belangrijk vinden voor de fok en waar wij onze fokplannen op baseren.

Hier vind u informatie die voor al onze nestjes hetzelfde is.

De puppyfase van geboorte tot vertrek en onze gang van zaken, zoals aanmelden op de wachtlijst, info over de verkoopprijs en wat de pups meekrijgen.

Bekijk hier onze eerder gefokte nestjes.

bottom of page